ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αισθητική Οδοντιατρική

Οι αισθητικές αποκαταστάσεις γίνονται με άνεση και χωρίς πόνο, αφού στις περισσότερες από αυτές χρειάζεται ελάχιστη προετοιμασία και παρέμβαση.
Όχι μόνο ανανεώνετε το χαμόγελό σας αλλά με κάποιες αισθητικές αποκαταστάσεις (όψεις, ολοκεραμικές στεφάνες – γέφυρες) ενισχύετε και προστατεύετε τα δόντια σας
Η Αισθητική Οδοντιατρική αναβαθμίζει την εμφάνιση των δοντιών και κατ’ επέκταση ολόκληρου του προσώπου για λαμπερό, φωτεινό χαμόγελο και αυτοπεποίθηση σε κάθε στιγμή
Με την υπερσύγχρονη τεχνολογία CAD/CAM σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το νέο σας χαμόγελο με απόλυτη ακρίβεια και προβλεψιμότητα στο συντομότερο χρόνο

Για την ομάδα της Citydent οδοντιατρική σημαίνει όμορφα χαμόγελα!

Τα λευκά, συμμετρικά δόντια αναβαθμίζουν όλη την εμφάνισή σας, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση στα ύψη. Ακόμα και αν το σχήμα ή το χρώμα των δοντιών σας δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να αποκτήσετε το ακαταμάχητο χαμόγελο που ονειρεύεστε, εύκολα γρήγορα και φυσικά ανώδυνα.

Με τις σύγχρονες τεχνικές Smile Design – Smile Makeover σχεδιάζουμε από την αρχή το χαμόγελο που σας ταιριάζει. Η ψηφιακή τεχνολογία CAD/CAM μάς επιτρέπει την υπολογιστική σχεδίαση του χαμόγελου και την κατασκευή των αισθητικών προσθετικών αποκαταστάσεων με μηχανήματα CNC. Έτσι το νέο σας χαμόγελο εναρμονίζεται όχι μόνο με τη γραμμή των ούλων και των χειλιών, αλλά και με τα δικά σας ξεχωριστά χαρακτηριστικά! 

Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, μπορείτε να συμμετέχετε στη διαδικασία και να σχεδιάσουμε μαζί το χαμόγελό σας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας!

Ανάλογα με την αποκατάσταση, χαμογελάτε με αυτοπεποίθηση ακόμα και μετά από ένα μόλις ραντεβού!

Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε το χαμόγελό σας;

Όψεις πορσελάνης

Πως θα σας φαινόταν αν με μερικές εξαιρετικά λεπτές φλούδες πορσελάνης (πάχος μικρότερο του μισού χιλιοστού) αποκτούσατε το χαμόγελο που ονειρεύεστε; Οι όψεις πορσελάνης προσκολλώνται στα μπροστινά δόντια, διορθώνοντας το χρώμα, το σχήμα τους ή και το μέγεθος τους. Για την τοποθέτησή τους χρειάζεται να προετοιμαστούν τα δόντια, τροχίζοντας ελάχιστα την επιφάνειά τους. 

Ο σχεδιασμός του χαμόγελου και η λήψη αποτυπωμάτων γίνονται άνετα και γρήγορα με το ενδοστοματικό 3D scanner, ενώ τα τελευταίας γενιάς υλικά που χρησιμοποιούμε προσφέρουν απόλυτα φυσική εμφάνιση.  Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που θέλετε να διορθώσετε, από ασύμμετρο σχήμα μέχρι κενά μεταξύ των δοντιών, οι όψεις προσφέρουν άριστο αισθητικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, ενισχύοντας συγχρόνως τα φυσικά δόντια.

Όψεις ρητίνης

Με τη σύνθετη ρητίνη (δηλαδή το υλικό που χρησιμοποιούμε και στα σφραγίσματα) δίνουμε στο δόντι το επιθυμητό σχήμα και καλύπτουμε αλλοιώσεις στο χρώμα, αποκαθιστώντας ακόμα και ορθοδοντικά προβλήματα περιορισμένης έκτασης. Για αυτή τη διαδικασία χρειάζεται να προετοιμαστούν τα δόντια, τροχίζοντας ελάχιστα την επιφάνειά τους. Είναι στην ουσία μια μικρογλυπτική με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Στεφάνες και Γέφυρες Ολοκεραμικές - Ζιρκονίου

Οι σημερινές προσθετικές αποκαταστάσεις έχουν εξελιχθεί πολύ από αισθητικής πλευράς χάρη στα σύγχρονα υλικά. Στις στεφάνες και τις γέφυρες μπορούμε να αντικαταστήσουμε το μεταλλικό σκελετό και να χρησιμοποιήσουμε εξ ολοκλήρου πορσελάνη ή και ζιρκόνιο. Είναι εξίσου ανθεκτικά, αλλά προσφέρουν πολύ ανώτερο αισθητικό αποτέλεσμα που μιμείται τις ιδιότητες του φυσικού δοντιού. Αυτά τα σύγχρονα υλικά αντέχουν περισσότερο σε μικρότερο πάχος, έτσι απαιτείται λιγότερο παρασκευή- τρόχισμα του δοντιού.