ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Λεύκανση

Αποκαταστάσεις χωρίς πόνο και με ασφάλεια
Αναβαθμίζετε την εμφάνιση των δοντιών και κατ’ επέκταση ολόκληρου του προσώπου
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το νέο σας χαμόγελο με απόλυτη ακρίβεια και προβλεψιμότητα στο συντομότερο χρόνο

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με το όμορφο χαμόγελο, αυτό είναι σίγουρα το λευκό, φωτεινό χρώμα! Ακόμα, όμως, και αν το φυσικό χρώμα των δοντιών σας απέχει αρκετά από το επιθυμητό, με τη λεύκανση μπορείτε να αποκτήσετε το λαμπερό χαμόγελο που επιθυμείτε. Δεν είναι τυχαία μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που επιλέγουν οι ασθενείς. Παρεμβαίνοντας ελάχιστα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια η λεύκανση μεταμορφώνει όχι μόνο τα δόντια αλλά και ολόκληρη την εμφάνιση!

Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στο ιατρείο είτε στο σπίτι.

Λεύκανση στο ιατρείο

Στο ιατρείο, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά. Χρειάζεται μόνο μία συνεδρία, διάρκειας μιας ώρας. Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με το Beyond Polus Advanced. Η επιστημονικά τεκμηριωμένη αποτελεσματικότητά του, διασφαλίζει ότι στο τέλος του ραντεβού σας θα χαμογελάτε με αυτοπεποίθηση!

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η διαδικασία της λεύκανσης στο ιατρείο συνδυάζεται με τη χρήση ναρθήκων στο σπίτι. Έτσι, σταθεροποιείται το αποτέλεσμα και εσείς χαίρεστε το λευκό χαμόγελό σας για πολύ καιρό.

Λεύκανση στο σπίτι

Γίνεται εύκολα και με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας εξατομικευμένους νάρθηκες υπό την καθοδήγηση του οδοντιάτρου. Η διαδικασία είναι απλή: Ο ασθενής τοποθετεί στους νάρθηκες, που έχουν πάχος μικρότερο από ένα χιλιοστό, το λευκαντικό υλικό και τους φοράει για συγκεκριμένο αριθμό ωρών κάθε μέρα, σύμφωνα με τις υποδείξεις του οδοντιάτρου.

Η διαδικασία της λεύκανσης στο σπίτι με νάρθηκες πραγματοποιείται με το Philips Zoom NiteWhite 16% CP. Προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες πέντε ημέρες χρήσης, ενώ χρειάζονται μόνο 30’ την ημέρα. To kit περιλαμβάνει ό,τι θα χρειαστείτε για να αποκτήσετε λευκό, λαμπερό χαμόγελο και είναι διαθέσιμο σε δύο γεύσεις, μέντα και πορτοκάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η θεραπεία δεν είναι ο ίδιος για κάθε ασθενή. Κυμαίνεται μεταξύ 2 και 4 εβδομάδων. Το αρχικό χρώμα των δοντιών, η επιλογή συστήματος θεραπείας και, φυσικά, το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διάρκεια της θεραπείας.