ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Προσθετική

Οι προσθετικές αποκαταστάσεις είναι ανώδυνες σε όλα τα στάδια, ενώ με τη χρήση του υπερσύγχρονου scanner αποφεύγουμε τα κλασικά αποτυπώματα και τη δυσφορία που μπορεί να προκαλούσαν
Η Προσθετική Οδοντιατρική αποκαθιστά τη δομή και τη λειτουργία των δοντιών, ενώ τα προστατεύει από περαιτέρω φθορά που διαταράσσει τη λειτουργικότητα του στόματος
Τα σύγχρονα ολοκεραμικά υλικά και η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής εγγυώνται υψηλή αισθητική
Οι προσθετικές αποκαταστάσεις σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με απόλυτη ακρίβεια ακρίβεια χάρη στην πρωτοποριακή ψηφιακή τεχνολογία CAD/CAM

Στεφάνες - Γέφυρες

Πολλές είναι οι αιτίες που μπορούν να οδηγήσουν στην εκτεταμένη βλάβη ή στην απώλεια ενός ή περισσότερων δοντιών και στην ανάγκη για την αποκατάστασή τους με στεφάνες ή γέφυρες. Μεταξύ αυτών είναι η εκτεταμένη τερηδόνα, κάποιο ράγισμα ή σπάσιμο, ακόμα και η ανάγκη για ενίσχυση ενός δοντιού μετά από την ενδοδοντική θεραπεία.

Όποια κι αν είναι η αιτία, δεν χρειάζεται να μείνετε χωρίς δόντια ή να ταλαιπωρείστε με χρονοβόρες διαδικασίες. Η σύγχρονη οδοντιατρική προσφέρει λύσεις και η Citydent διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία, με ειδικό συνεργάτη προσθετολόγο, αλλά και τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό για τον σχεδιασμό εξοτομικευμένου σχεδίου θεραπείας. Ξανακερδίστε άμεσα τη λειτουργικότητα, αλλά και την όμορφη εμφάνιση του χαμόγελού σας!

Η λήψη των μέτρων για την κατασκευή των αποκαταστάσεων γίνεται με το ειδικό ενδοστοματικό 3D scanner, γρήγορα ανώδυνα και με απόλυτη άνεση για εσάς, καθώς δεν απαιτείται η χρήση του παραδοσιακού υλικού που θυμίζει πλαστελίνη. Η ψηφιακή τεχνολογία και τα σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούμε επιτρέπουν σχεδιασμό και κατασκευή στεφανών και γεφυρών με υψηλή ποιότητα, τέλεια εφαρμογή και υψηλή αντοχή, σε ελάχιστο χρόνο.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για στεφάνες και γέφυρες είναι:

  • Μεταλλοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες
    Σε αυτή την περίπτωση, η αποκατάσταση έχει σκελετό από κράμα μετάλλου, ενώ εξωτερικά καλύπτεται από πορσελάνη. Χαρακτηριστικό του είναι η υψηλή αντοχή.

  • Ολοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες
    Κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από πορσελάνη e-max. Δίνουν άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, στην κατασκευή γεφυρών, όμως, υπάρχει περιορισμός στα τρία δόντια.

  •  Στεφάνες και γέφυρες ζιρκονίου
    Η κατασκευή του σκελετού από ζιρκόνιο και η εξωτερική επικάλυψη από πορσελάνη, δημιουργούν αποκαταστάσεις υψηλής αντοχής και άριστης αισθητικής!

Ένθετα και Επένθετα

Αν κάποιο δόντι σας έχει υποστεί βλάβη από τερηδόνα ή κάποιο σπάσιμο, η οποία είναι τόσο μεγάλη ώστε να μην αρκεί ένα απλό σφράγισμα, αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε να απαιτείται να τροχιστεί το δόντι και να τοποθετήσουμε στεφάνη, επιλέγουμε τα ένθετα και τα επένθετα από συνθετική ρητίνη ή πορσελάνη. Είναι αποκαταστάσεις που αναπληρώνουν το τμήμα του δοντιού που έχει υποστεί βλάβη. Λειτουργούν, δηλαδή, όπως τα σφραγίσματα, αλλά είναι περισσότερο ανθεκτικά και προσφέρουν καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα αυτά που είναι φτιαγμένα από πορσελάνη.

Τα επένθετα καλύπτουν μία ή περισσότερες κορυφές του δοντιού, ενώ τα ένθετα τοποθετούνται μόνο στο κέντρο της μασητικής του επιφάνειας. Η λήψη των μέτρων γίνεται με το ενδοστοματικό 3D scanner, εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια χωρίς την παραμικρή ενόχληση για εσάς. Με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας κατασκευάζουμε ένθετα και επένθετα με άριστη εφαρμογή και αντοχή, με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση στα φυσικά σας δόντια.