ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η Κλινική μας

Από το 2014, έτος ίδρυσής της, η οδοντιατρική κλινική Citydent παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, σε όλο το φάσμα της σύγχρονης οδοντιατρικής. Από έναν απλό καθαρισμό μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της οδοντοστοιχίας, η τεχνογνωσία του έμπειρου επιστημονικού προσωπικού αξιοποιεί υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας για τον ασθενή άριστο αποτέλεσμα και μια προηγμένη οδοντιατρική εμπειρία.

Η τεχνολογία μας παρέχει λύσεις για κάθε πρόβλημα, οι οποίες συνεχώς αλλάζουν και βελτιώνονται. Στη Citydent ακολουθούμε τις εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης και υιοθετούμε όλες τις προηγμένες και αποδεδειγμένα αποτελεσματικές τεχνικές. Πέρα όμως από αυτό χτίζουμε με τους ασθενείς μας σχέσεις βασισμένες στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες και προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περιστατικού, ώστε να αποκτήσετε το χαμόγελο που επιθυμείτε και να το διατηρήσετε για πάντα!

Για τη Citydent οδοντιατρική σημαίνει ότι ο ασθενής μας μπορεί να λέει:

Δεν θα πονέσω!

Για τον ασθενή της Citydent οδοντιατρική σημαίνει: Αν έχετε συνδέσει την επίσκεψη στον οδοντίατρο με πόνο, η Citydent αλλάζει όσα γνωρίζατε!

Αξιοποιούμε τη διαθέσιμη τεχνολογία ώστε όλες οι οδοντιατρικές πράξεις να γίνονται γρήγορα, άνετα και χωρίς πόνο. Άβολες καταστάσεις, όπως η λήψη μέτρων, πραγματοποιούνται μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς την παραμικρή ενόχληση για τον ασθενή, με τη χρήση του ενδοστοματικού 3D scanner.

Η εμπειρία μας και η εξατομικευμένη προσέγγιση, με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ασθενή, σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον της κλινικής, εγγυώνται ότι δεν θα αναβάλλετε ποτέ ξανά την επίσκεψη στον οδοντίατρο!

Έχω όλα μου τα δόντια!

Για τον ασθενή της Citydent οδοντιατρική σημαίνει: Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην πρόληψη και αξιοποιούμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές, για να χαίρεστε τα φυσικά δόντια σας για πάντα! Ακόμα, όμως, και αν έχετε ένα ή περισσότερα χαμένα δόντια, δεν χρειάζεται να μείνετε χωρίς δόντια!

Εμφυτεύματα και προσθετικές αποκαταστάσεις, που η γνώση και ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας καθιστούν δυνατά ακόμα και σε ένα μόλις ραντεβού, σας κάνουν να χαμογελάτε με αυτοπεποίθηση!

Έχω όμορφο χαμόγελο!

Για τον ασθενή της Citydent οδοντιατρική σημαίνει: Τα λευκά και ίσια δόντια αναβαθμίζουν ολόκληρη την εμφάνιση.

Αν το χρώμα ή το σχήμα των φυσικών δοντιών σας δεν σας ικανοποιεί, μια πληθώρα λύσεων μπορούν να μεταμορφώσουν το χαμόγελό σας, εύκολα και γρήγορα. Αρκεί μια συνεδρία για να αποκτήσετε το λευκό χρώμα που επιθυμείτε, οι όψεις πορσελάνης με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας απαιτούν ένα μόνο ραντεβού, ακόμα και η αντικατάσταση των παλαιών σκουρόχρωμων σφραγισμάτων σας με εμφράξεις ρητίνης στο χρώμα του δοντιού σας χαρίζει άριστη αισθητική και λειτουργικότητα.