ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιστημονική Ομάδα

Η επιστημονική ομάδα της Citydent βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ασθενών μας, για να σχεδιάσουμε μαζί τις λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του δικού σας χαμόγελου! 

Η άρτια κατάρτιση, η πείρα και η εξειδίκευση, με την υποστήριξη του τεχνολογικού εξοπλισμού της κλινικής, διασφαλίζουν ότι όλα τα οδοντιατρικά περιστατικά, από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο περίπλοκα, αντιμετωπίζονται με ποιότητα, ασφάλεια και με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση για τον ασθενή. 

Η ομάδα της Citydent ακολουθεί τις εξελίξεις με συμμετοχή σε συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Διαθέτει την τεχνογνωσία για την εφαρμογή των πιο σύγχρονων διαθέσιμων μεθόδων της οδοντιατρικής επιστήμης και την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών που διασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία οδοντιατρικής φροντίδας. 

Αντώνιος Καβάκος

Μανταλένα Βλαχοπουλιώτη

Ρουμπίνα Γκουγιουμτζιάν

Αντώνιος Καβάκος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976.
Τελείωσε το τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας Αθηνών.
Αποφοίτησε με λίαν καλώς από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετεκπαιδεύτηκε με το πρόγραμμα προηγμένης εμφυτευματολογίας του New York University – College of Dentistry. Το πρόγραμμα είχε τίτλο “Current Concepts in American Dentistry: Implantology and Oral Rehabilitation”.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων στον τομέα της Αισθητικής Οδοντιατρικής και των εμφυτευμάτων.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την χειρουργική τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων και τις τεχνικές οστικής ανάπλασης.

Μανταλένα Βλαχοπουλιώτη

Τελείωσε το τμήμα Αισθητικής και Κοσμετολογίας Αθηνών με βαθμό άριστα.

Είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

Μετεκπαιδεύτηκε με το πρόγραμμα Αισθητικής Οδοντιατρικής του Eastman Dental Institute του Λονδίνου.

Μετεκπαιδεύτηκε στην χρήση μηχανοκίνητων εργαλείων και μέσων για την επεξεργασία και ολοκλήρωση- έμφραξη ενδοδοντικών θεραπειών (απονευρώσεων).

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων και επιμορφωτικών σεμιναρίων στον τομέα της Αισθητικής Οδοντιατρικής.

Στην κλινική μας εργάζεται ως γενική οδοντίατρος και αναλαμβάνει τις αισθητικές οδοντιατρικές αποκαταστάσεις.

Ρουμπίνα Γκουγιουμτζιάν

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ.

Κατά την 5ετή εκπαίδευσή της συμμετείχε σε διεθνή εκπαιδευτικά προγράμματα, σε εθελοντικά προγράμματα υγείας και διακρίθηκε με υποτροφίες για την επίδοσή της.

Εξειδικεύτηκε στην Παθοβιολογία Στόματος και στην Στοματική Χειρουργική με 3ετή μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στην Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2016 αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη της Κλινικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην κλινική μας αναλαμβάνει τα περισσότερα περιστατικά χειρουργικής στόματος.