ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Νιώστε Ασφαλείς

Ιατρικό Ιστορικό Ασθενή

Κατά την πρώτη σας επίσκεψη, θα σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε ένα έντυπο με το ιατρικό ιστορικό σας. Αυτό είναι απαραίτητο για την ενημέρωση του επιστημονικού προσωπικού, ώστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με ασφάλεια, προσαρμοσμένες στις δικές σας, ξεχωριστές ανάγκες, αλλά και για να απολαμβάνετε μια βελτιωμένη οδοντιατρική εμπειρία σε οποιαδήποτε μελλοντική σας επίσκεψη!

Απολύμανση - Αποστείρωση

Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για την ασφάλειά σας! Η κλινική μας διαθέτει ειδικό, πλήρως εξοπλισμένο χώρο όπου έμπειρο προσωπικό φροντίζει για τη διαδικασία απολύμανσης, συσκευασίας, αποστείρωσης, και αποθήκευσης των εργαλείων, ενώ τηρούνται απαρέγκλιτα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες κατά την απολύμανση και την αποστείρωση των χώρων του ιατρείου, και φυσικά  κατά τη διάρκεια των θεραπειών. Έτσι διασφαλίζουμε ότι οι ασθενείς και οι συνεργάτες μας παραμένουν απόλυτα προστατευμένοι! Επιπλέον, φροντίζουμε να ακολουθούμε αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του ιού Covid-19.

Γραπτές Οδηγίες

Για να μη χάνετε ούτε στιγμή το χαμόγελό σας όποια και αν είναι η θεραπεία  στην οποία υποβληθήκατε, από την πιο απλή έως την πιο περίπλοκη, στη Citydent φροντίζουμε να έχετε άνετη, ασφαλή και γρήγορη ανάρρωση!

Για τον σκοπό αυτό λαμβάνετε πάντα μετά το τέλος του ραντεβού γραπτές οδηγίες, οι οποίες σας ενημερώνουν λεπτομερώς για όλα τα βήματα της ανάρρωσης. Φυσικά είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!