ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χειρουργική Στόματος

Οι χειρουργικές επεμβάσεις εκτελούνται χωρίς πόνο με τοπική αναισθησία, αφού η σύγχρονη οδοντιατρική σχεδιάζει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για μια ανώδυνη επέμβαση και μια άνετη μετεγχειρητική αποκατάσταση
Κάθε χειρουργική επέμβαση στο στόμα προλαμβάνει ή θεραπεύει καταστάσεις που επιβαρύνουν τη στοματική και γενική υγεία. Έτσι έχετε υγιές στόμα αλλά και τις προϋποθέσεις για κάποια άλλη αποκατάσταση.
Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός βελτιώνει το τελικό αποτέλεσμα, κάνει τις διαδικασίες ατραυματικές, μειώνοντας ταυτόχρονα τον χρόνο αποκατάστασης της περιοχής που παρεμβαίνουμε

Η Citydent διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες στη Χειρουργική Στόματος και είναι πλήρως εξοπλισμένη για την αντιμετώπιση των ανάλογων περιστατικών.

Η μακροχρόνια πείρα και η κατάρτιση του προσωπικού, σε συνδυασμό με τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, εγγυώνται το σωστό αποτέλεσμα, και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Επιπλέον, η εξειδίκευση των συνεργατών μας σε ανάλογα περιστατικά, η εξατομικευμένη προσέγγιση με σεβασμό στις ανάγκες κάθε ασθενούς ξεχωριστά και το φιλικό περιβάλλον της κλινικής διασφαλίζουν τις συνθήκες για μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία οδοντιατρικής φροντίδας.

Στην κλινική μας πραγματοποιούμε όλο το εύρος των χειρουργικών επεμβάσεων που αφορούν σκληρούς και μαλακούς ιστούς της στοματικής κοιλότητας, με εξαίρεση κάποιες γναθοχειρουργικές επεμβάσεις που απαιτούν νοσοκομειακό περιβάλλον, όπως τα κατάγματα στη γνάθο από ατυχήματα.
Οι χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στη Citydent, εκτός από τη χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων, περιλαμβάνουν:

  • Χειρουργική αφαίρεση έγκλειστων δοντιών, συνήθως φρονιμιτών
  • Χειρουργική αφαίρεση σπασμένων ριζών
  • Εξαίρεση κύστεων
  • Χειρουργική αφαίρεση καλοήθων βλαβών σε σκληρούς και μαλακούς ιστούς
  • Λήψη βιοψιών για προληπτικούς λόγους