ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συχνές ερωτήσεις

Ναι! Στη Citydent σεβόμαστε απόλυτα τον χρόνο σας. Τα προκαθορισμένα ραντεβού, τα οποία συνήθως κλείνονται αρκετές μέρες πριν, είναι απαραίτητα προκειμένου ο οδοντίατρος να αφιερώσει στον ασθενή τον χρόνο που χρειάζεται και να πραγματοποιηθεί σωστά η εκάστοτε οδοντιατρική πράξη, αλλά και για να μην δημιουργείται αναστάτωση στο πρόγραμμα των υπόλοιπων δραστηριοτήτων του ασθενή.

Τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν τον πιο σύγχρονο τρόπο αποκατάστασης των δοντιών που έχουν χαθεί. Υποψήφιοι είναι όλοι οι ενήλικες που διαθέτουν επαρκή ποσότητα  οστού, κατάλληλης πυκνότητας, στη γνάθο. Αποκατάσταση με εμφυτεύματα σε ανήλικους ασθενείς μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με τον ιατρό. Άτομα που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία ή σε θεραπεία με ακτινοβολίες στη γνάθο μπορούν προχωρήσουν στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων αφού τελειώσει η θεραπεία τους, ενώ ο  οδοντίατρος θα πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένα πρωτόκολλα. Επίσης, η αποκατάσταση με εμφυτεύματα δεν ενδείκνυται για ασθενείς με μη ελεγχόμενο διαβήτη, σε περιπτώσεις έντονης οστεοπόρωσης, καθώς και σε όσους έχουν λάβει διφωσφονικά. Σε κάθε περίπτωση, ένα ραντεβού για αξιολόγηση των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε ασθενούς από το εξειδικευμένο έμπειρο επιστημονικό προσωπικό της Citydent είναι το πρώτο βήμα για όποιον επιθυμεί να αποκαταστήσει τα χαμένα δόντια του.

Στο πρώτο ραντεβού πραγματοποιείται η μελέτη  ακτινογραφιών των τελευταίων 6 μηνών, καθώς και μια πρόσφατη ψηφιακή πανοραμική με πιστότητα 1:1 μαζί με το απαραίτητο συνοδευτικό CD. Ακολουθεί η κλινική εξέταση του ασθενή και, εφόσον δεν κριθεί απαραίτητη κάποια πιο εξειδικευμένη εξέταση, συζητούνται όλα τα πιθανά εναλλακτικά σενάρια θεραπείας.