ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ενδοδοντία

Είναι μια ανώδυνη θεραπεία, αφού γίνεται με τοπική αναισθησία και με όλα τα απαραίτητα μέσα για άνετη διαδικασία
Με την ενδοδοντική θεραπεία διατηρείτε τα φυσικά σας δόντια που χωρίς έγκαιρη επέμβαση θα μπορούσαν να χαθούν με πολλές συνέπειες για την λειτουργικότητα του στόματος
Στην ενδοδοντία αξιοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία και τα υλικά τελευταίας γενιάς που συμβάλλουν ώστε η θεραπεία να είναι πιο αποτελεσματική από ποτέ

Προτεραιότητά μας είναι να χαίρεστε τα φυσικά δόντια σας υγιή, για πολλά χρόνια! Διάφορες αιτίες, μεταξύ των οποίων ο εκτεταμένος τερηδονισμός, τα ριζικά αποστήματα ή ακόμα και ένα ατύχημα, επιτρέπουν στα μικρόβια να εισχωρήσουν στο δόντι και να προκαλέσουν μόλυνση στον πολφό, δηλαδή στο κέντρο του δοντιού. Η οδοντιατρική πράξη που μπορεί να σώσει το δόντι ώστε να αποφύγουμε την εξαγωγή είναι η ενδοδοντική θεραπεία, περισσότερο γνωστή σαν “απονεύρωση”. Ο οδοντίατρος καθαρίζει τους μολυσμένους ιστούς και ακολουθεί έμφραξη των ριζικών σωλήνων.

Στη Citydent ακολουθώντας τις εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης,  εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες που διασφαλίζουν το επιτυχές αποτέλεσμα της ενδοδοντικής θεραπείας, αλλά και την άνεση και τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία για τον ασθενή!

Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με μηχανοκίνητα συστήματα για τη διάνοιξη και τον καθαρισμό των ριζικών σωλήνων των δοντιών, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά εργαλεία χειρός – βελονάκια, ενώ η τελική έμφραξη γίνεται με την τεχνική θερμής γουταπέρκας, με τη χρήση των συσκευών Obtura και System B, που φράσσει ερμητικά τους σωλήνες αποτρέποντας τη διείσδυση μικροβίων.  

Η τεχνογνωσία μας, που προκύπτει από τη συνεχή εκπαίδευση και τη μακροχρόνια ενασχόληση στη χρήση νέων τεχνολογιών,  και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, εγγυώνται την επιτυχία της ενδοδοντικής θεραπείας.

  • Γρήγορα
  • Ανώδυνα
  • Καλύτερη έμφραξη του ριζικού σωλήνα, για αποφυγή νέων μολύνσεων
  • Μικρότερη διάρκεια συνεδριών