ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΙΑΝ-ΜΑΡ 2022: Πώς μπορούμε να απογειώσουμε το χαμόγελο σας στη Citydent;

Λεύκανση δοντιών

Η λεύκανση των δοντιών των ασθενών είναι πρακτικά ο πιο εύκολος, ανώδυνος και λιγότερο παρεμβατικός τρόπος να αλλάξουμε σοβαρά την εικόνα των δοντιών των ασθενών μας!

Με μεγάλη αποτελεσματικότητα και πολύ μικρή παρέμβαση, μπορούμε και δίνουμε το πιο λευκό χρώμα που είχαν πότε τα δόντια των ασθενών μας! Σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των περιπτώσεων αυτό είναι αρκετό.

Όψεις πορσελάνης, ρητίνης, bonding

Δόντια των οποίων το σχήμα, η υφή, το χρώμα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε, στην οδοντιατρική κλινική Citydent μπορούμε να τα δημιουργήσουμε! Οι γιατροί στη Citydent έχουν πληθώρα μέσων και τεχνικών πολύ υψηλού επιπέδου, ικανών να δώσουν λύση σε κάθε πρόβλημα. Έτσι, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα λάβει ο ασθενής από κοινού με τον γιατρό, θα επιτευχθεί και το αντίστοιχο θεαματικό αποτέλεσμα.

Λευκά σφραγίσματα

Αν αλλάξουμε όλα αυτά τα παλιά μαύρα σφραγίσματα* των ασθενών, όχι μόνο θα αποβάλλουμε τον υδράργυρο που περιέχουν, αλλά θα βελτιώσουμε και το αισθητικό αποτέλεσμα! Κι όλα αυτά με μια ποιοτική ρητίνη, από τις καλύτερες στον κόσμο.

*(συστήνεται ο περιορισμός- κατάργηση της χρήσης τους από την ΕΕ)

Αποκαταστάσεις χωρίς μέταλλο

Τόσο τα πολύ κατεστραμμένα δόντια των ασθενών, όσο και οι παλιές γέφυρές τους μπορούν να φτιαχτούν από metal-free υλικά (χωρίς μέταλλο). Το Ζιρκόνιο ή το σκέτο κεραμικό είναι εδώ να μας βοηθήσουν για ένα άψογο, αισθητικό αποτέλεσμα στα δόντια των ασθενών.